Alien Robots Slot

Deze topper is zoals we al eerder aangaven een van de favorieten onder de video slots. Dit is natuurlijk niet voor niets. Deze gokkast is een spel waar veel geld mee te winnen is, en dit komt natuurlijk ook door de 243 winst manieren die er bij Alien Robots slot aanwezig zijn. Alle video slots hebben natuurlijk hun eigen look en ze zijn dan ook allemaal verschillend om te spelen, wat ze ook allen uniek maken. Maar Alien Robots is toch zeker een van de leukere slots die je online kunt vinden.Alien Robots Slot Layout

Hij oogt heel simpel en basic en ook de symbolen zien er leuk uit. Deze zijn namelijk gebaseerd op de tijd dat de eerste computer games gelanceerd werden. Ook is het voor de strip liefhebbers een geweldig spel omdat de symbolen opdezelfde wijze als cartoons worden afgebeeld. Gokken op Alien robots is een terug in de tijd ervaring. Het doel van de Alien robots slot is om de juiste robot symbolen bij elkaar te zoeken. En omdat de plaatjes in dit geval robots zijn, maakt het de slot natuurlijk alleen maar leuker en spannender. Ook het feit dat je bij het spelen allerlei robot geluidjes hoort maakt het natuurlijk nog leuker. Bij het spelen van Alien robots slot kun je maar liefst tot 50.000 credits winnen, hoeveel dit is hangt natuurlijk af van de inzet waarmee je speelt.

En als je dan ook nog eens met de maximale inzet van €0.50 per winlijn speelt, dan is je prijs maar liefst €25.000! Er wordt bij dit slot dus niet gebruik gemaakt van een progressieve jackpot, Alien Robots beschikt namelijk op een jackpot waarvan het bedrag al vast staat en waar alleen jij kans op kunt maken. Dit is dus fijn en ook geruststellend om te weten tijdens het spelen van Alien Robots. Op die manier speel je niet met de gedachten dat de jackpot op ieder moment voor je neus leeg gehaald kan worden. En dit is natuurlijk gunstig voor het speel plezier.
Alien Robots Slot Spelen

Deze casino automaat bevat vijf rollen en op iedere rol staan drie figuren verticaal afgebeeld. Dus als je naar je speelscherm kijkt na een draai dan zal je zien dat je in totaal met 15 verschillende vakjes speelt, waar allemaal verschillende figuren op voorbij komen. Op die manier kun je dus winnende combinaties maken, de symbolen bestaan allemaal uit verschillende grappige robots die perfect in het thema passen. Ook zijn er digitale letters te vinden tussen de symbolen, ook deze kunnen je erg mooie prijzen opleveren. En als je denkt dat dat het is, dan heb je het mis.

Want je hebt ook nog de Scatter symbolen . Bij minimaal drie van deze symbolen op een winlijn ontvang je gratis spins! Dat betekent dus dat je nog meer kans maakt op een mooie geld prijs bij het spelen van Alien robots slot zonder daar dan credits voor te verliezen. Je snapt dan natuurlijk dat het altijd leuk is als er zo’n vliegende schotel voorbij komt, want dat zijn namelijk de symbolen waarmee je dus die gratis spins verzamelt.

En dan zijn er zelfs nog meer symbolen in Alien robots slot verwerkt namelijk de WILD symbolen. Deze symbolen zijn in feiten jokers. Dus mis je ergens een symbool om een combinatie winnend te maken en je hebt een WILD symbool dan is dat erg gunstig, de Wild kan namelijk ieder ander symbool worden dat je op dat moment nodig hebt om een winnende combinatie compleet te maken. Er zijn dus genoeg symbolen aanwezig om een mooie geld prijs te winnen. En wie wil er nou niet geld winnen en plezier hebben tegelijkertijd, en dit kan door nu direct te gaan spelen op onze website.

Winnen op de Alien Robots Slot

Nu nog even over die fantastische winst manieren die er bij Alien robtos slot aanwezig zijn. Alien robot slot staat er namelijk bekend om dat je maar liefst op 243 verschillende manieren je inzet kunt plaatsen, namelijk door op alle 30 winlijnen geld in te zetten. Dan zeg je natuurlijk bij jezelf, nou simpel ik zet gewoon in op iedere winlijn zodat ik zoveel mogelijk kans maak op die mooie geld prijzen. Maar dit is in feite niet zo gemakkelijk, tenminste het is dan wel de bedoeling dat je op iedere winlijn een inzet plaatst waar je gebruik van wilt maken, en dit kan dan oplopen tot €150 per inzet.

En hiervoor moet je dan natuurlijk wel over genoeg inzet beschikken om op deze manier te blijven spelen. Beschik je hierover, dan is dit natuurlijk wel aan te raden want hoe hoger je inzet is, hoe hoger je geld bedrag zal zijn dat je wint na een winnende combinatie te hebben. Je kunt bij het spelen van Alien Robots uiteindelijk zelf bepalen hoeveel winlijnen je wilt gebruiken.

En dit doe je dan natuurlijk op de winlijn waarbij je denkt de meeste kansen te maken. Je kunt dit natuurlijk ook eerst uitvogelen door eerst gratis uit te proberen. Op die manier kun je een beetje kennis maken met het spel en de symbolen en natuurlijk de inzet mogelijkheden die er zijn. Ook zie je op die manier hoeveel spel plezier je beleefd aan het spelen van Alien robots slot. De beroemde en favoriete video slot die dagelijks door duizenden mensen online gespeeld wordt. Dus wacht niet langer en speel niet te lang gratis, maar wees vandaag nog een van die duizenden spelers die er met een mooi geld bedrag vandoor gaat bij deze hartstikke goed winst pakker!